Connect with us

Emeklilik

2024 TOKİ Konut Başvuruları Ne Zaman Başlıyor? Güncel Bilgiler

2024 TOKİ Konut Başvuruları Ne Zaman Başlıyor? Güncel Bilgiler

Yayınlanma tarihi:

TOKİ'den İstanbul'da Aylık 5.681 TL Taksitle 2+1 7.007 TL Taksitle 3+1 Sıfır Daire Satışı Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşlar için konut üretimine devam ediyor ve her yıl yeni projelerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Geçtiğimiz yıllarda özellikle ilk kez ev sahibi olacaklar ve 30 yaş altı gençler için düzenlenen uygun kampanyalarla dikkat çeken TOKİ’nin 2024 projeleri merak konusu.

Son olarak, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerini açık artırmayla satan TOKİ, yeni güncel satış projelerini açıklamaya hazırlanıyor. Peki, 2024 TOKİ başvurusu ne zaman yapılacak?

Henüz TOKİ’nin 2024 konut satışlarına yönelik net projeleri ve başvuru tarihleri belirlenmedi. Ancak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) gelecek resmi açıklamaları ve güncellemeleri takip ederek, en son bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Hangi ilde konut satışı yapıldığı ve güncel projeler hakkında detaylı bilgi almak için TOKİ’nin resmi web sitesindeki “Talep ve Satış” bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede, TOKİ’nin faaliyetleri ve konut satışları hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla