Connect with us

EĞİTİM

2023-2024 Açıköğretim Fakültesi sınavları online mı olacak?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan 2023-2024 akademik takvimine göre, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları online olarak yapılacak.

Yayınlanma tarihi:

Açıköğretim Üniversite Kayıtları Ne Zaman? AÖF İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan 2023-2024 akademik takvimine göre, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları online olarak yapılacak.

Güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde, dönem sonu sınavı ise 20-21 Ocak 2024 tarihinde online olarak yapılacak. Bahar dönemi ara sınavları 20-21 Nisan 2024 tarihinde, dönem sonu sınavı ise 25-26 Mayıs 2024 tarihinde online olarak yapılacak.

AÖF tarafından yapılan online sınavlarda, öğrencilerin sınava başlamadan önce kimlik bilgilerini doğrulaması gerekiyor. Sınav sırasında, öğrencilerin kameralarının açık olması ve sınav boyunca sessiz kalması gerekiyor. Sınav süresi boyunca öğrencilerin sınav sorularını başkalarıyla paylaşması veya sınav sorularına yardımcı olması yasak.

AÖF online sınavlarında öğrencilerin kullanabileceği bilgisayarların, internet bağlantısının ve kamerasının olması gerekiyor. Öğrenciler, sınava girmeden önce bilgisayarlarının ve internet bağlantılarının sorunsuz çalıştığından emin olmalılar.

AÖF online sınavlarına katılmak isteyen öğrenciler, sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından AÖF’ün internet sitesine giderek sınava giriş bilgilerini alacaklar.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla