Connect with us

2000 Sonrası SGK'lılar

2000 sonrası SGK’lılar EMADDER tarih yazıyor!

Yayınlanma tarihi:

Sosyal medya platformu üzerinden çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı (EMADDER) Mihriban Uğurlu, 2000 sonrası SGK kaydı bulunanların sadece birkaç günlük fark yüzünden 17 yıl sonra emekli olabildikleri gerçeğine tepki gösteriyor. Bu mağduriyeti dile getirmek için örgütlenen dernekleri EMADDER’in başkanlığını üstlenmiştir.

EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu, derneklerinin çalışmalarını sosyal medya platformları üzerinden duyurarak, 2000 sonrası SGK mağdurlarının haklarını savunmaya devam ettiklerini ifade etti. Bu mağduriyetin yalnızca birkaç günlük fark nedeniyle 17 yıl sonra emekli olamama şeklinde kendini gösterdiğine dikkat çeken Uğurlu, bu konuda farkındalık oluşturmak ve mağduriyeti çözmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Emeklilikte Adalet Derneği, 2000 sonrası SGK kaydı bulunan ve emekli olamayan kişilerin haklarını aramak ve bu konuda çözüm üretmek için faaliyet gösteriyor.

Uğurlu, “#EMADDER ailesi mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bugün @RTErdogan  mitingi için başta Ergün Balcı olmak üzere Whatsap İstanbul-Pendik Tuzla-Esenyurt guruplarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Birlikte güçlüyüz kazanacağız!!! #YüzYılınAdaletsizliği” diye paylaşımda bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla