Connect with us

2000 Sonrası SGK'lılar

2000 sonrası SGK mağdurları! Mihriban Uğurlu’dan ZAFER açıklaması!

Yayınlanma tarihi:

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Genel Başkanı Mihriban Uğurlu, Twitter hesabı üzerinden, adil bir emeklilik hakkı taleplerini yeniden dile getirdi.

EMADDER, 8 Eylül 1999 sonrası SGK girişli vatandaşların haklarını savunmak için mücadele veriyor ve bu konuda seslerini duyurmaya devam ediyor.

2000 sonrası SGK mağdurları, 20 milyona yakın insanın mağdur edildiğini defalarca dile getiriyor.

Sadece bir gün veya bir ay ya da iki yıl farkla emekli olmak için 17 yıl daha beklemek zorunda bırakıldıklarını ve “adaletin nerede olduğunu” sorguluyorlar.

Uğurlu, EMADDER’in, siyasi ve basın kanadında tek söz sahibi dernek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ve bu başarının alın teri, emek, çaba ve mücadelenin eseri olduğunu belirtiyor. EMADDER ailesi olarak, başarılarına inanıyor ve yakında zaferlerini kutlayacaklarına inanıyorlar.

Uğurlu, “Bizimkisi bir başarı hikayesi ve çok yakında bir Zafer hikayesi olacak. Anlatmaya gerek yok ekranda görüyorsunuz siyasi ve basın kanadında tek söz sahibi dernek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bir tesadüf değil alinteri, emek, çaba ve mücadelenin eseridir. Bu hepimizin başarısı #EMADDER Ailesi.”

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla