Connect with us

EKONOMİ

7500-8000-9200 TL maaş alan emeklilere müjde! 11 BİN TL’YE KADAR EK ÖDEME GELİYOR

Emekliler için yılbaşı piyangosu vurdu.

Yayınlanma tarihi:

Emeklilere Müjde! Cumhuriyet Bayramı İkramiyesinden Sonra Sıra Yılbaşı İkramiyesinde! En Az 20.000 TL

Emekliler için yılbaşı piyangosu vurdu. 7500-8000-9200 TL maaş alan emeklilere Cuma sabahı 11.800 TL ek ödeme yapılacak.

Aralık ayının bitmesine kısa bir süre kala emekliler Ocak 2024 maaş zammı için geri sayıma başlarken bir yandan da ek ödeme kampanyaları hızla devam ediyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi ile EYT emeklisine bankalar tarafından sağlanan binlerce liralık promosyon fırsatları var.

Ocak ayında emekli maaşlarına gelecek zammı göz önünde bulunduran bankalar yüksek promosyon teklifleri ile emekliyi cezbetmeye çalışıyor.

En yüksek promosyon veren banka

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş Ocak 2024 emekli zammı için artık geri sayıma geçmiş durumda. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamları doğrultusunda emekli maaş zammı ile ilgili ipuçları da geliyor.

Bir yandan milyonlarca emekli heyecanla yılbaşı zamlarını beklerken bir yandan da emekliye promosyon fırsatları artarak devam ediyor. Emekliler için bomba bir sürpriz az önce geldi. 7500-8000-9200 TL maaş alan emeklilere Cuma sabahı IBAN üzerinden ek ödeme yapılacak. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş tek bir başvuru ile ek ödeme fırsatından yararlanacak.

Yeni promosyon kampanyaları

15 milyondan fazla emekli vatandaş bankaların aralık ayı emekli promosyonu kampanyalarına odaklanmış durumda. Birçok banka yılbaşı zamları öncesi emeklileri cezbetmek ve maaş müşterisi yapmak amacıyla kolları sıvadı. Bankaların emekli promosyon teklifleri giderek artıyor.

Yeni promosyon kampanyalarına göre emekliye verilecek ödemeler 11.800 TL’den başlıyor. Hem nakit promosyon hem de ek kampanyalarla birlikte emekliler için rekor teklifler hazırlayan bankalar son başvuru tarihini ise 31 Aralık 2023 olarak belirledi.

Kamu ve özel bankaların teklifleri

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının emekli promosyonu teklifleri özel bankalara oranla bir miktar düşük kalıyor. Ancak kamu bankaları da emekliler için cazip kredi fırsatları sunuyor. 50.000 TL’ye kadar düşüp faizli kredi veren kamu bankaları aynı zamanda 5.000 TL’ye kadar da promosyon desteğini koşulsuz şartsız sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, NG Türkiye, İş Bankası, Akbank, DenizBank, Şekerbank gibi özel bankalar ise emekliye çok daha yüksek ve cazip promosyon tekliflerinde bulunuyor. Bu bankaların aralık ayı için güncel emekli promosyonu ücretleri 7500 TL’den başlıyor ve 15.000 TL’ye kadar yükseliyor. Bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek güncel promosyon miktarları hakkında detaylı bilgileri ulaşabilirsiniz.

Ocak ayında promosyonlar daha da artabilir

Emekliye sürpriz bir haber daha var. Ocak 2024 emekli promosyonları şimdiden masaya yatırılmaya başlandı. Emekliye verilecek promosyon miktarları 2024 yılından itibaren daha da artabilir.

Milyonlarca emekli için bu fırsat gerçekten kaçırılmayacak türden. Bankalar sadece 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında emekliler için kesenin ağzını açıyor ve yüksek promosyon fırsatları sunuyor. Ayrıca bankaların emekliye özel ek kampanyaları da oluyor.

Emekliler için ek ödeme nasıl alınır?

Emekliler için ek ödeme almak için öncelikle emekli maaşınıza bir bankayı tanımlamanız gerekiyor. Bu işlemi bankaların internet siteleri, mobil uygulamaları veya şubeleri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Emeklilik maaşınıza bir banka tanımladıktan sonra ek ödeme almak için bankanın sunduğu kampanya koşullarını yerine getirmeniz gerekiyor. Örneğin, bazı bankalar ek ödeme vermek için emeklinin 3 yıllık taahhüt sözleşmesi imzalamasını talep ediyor.

Tüm bu koşulları yerine getirdikten sonra ek ödemeniz Cuma sabahı IBAN hesabınıza yatırılacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla