Connect with us

Emeklilik

3600 EK GÖSTERGE MÜJDESİ! Torba Yasada Ek Gösterge Var Mı?

3600 EK GÖSTERGE MÜJDESİ! Torba Yasada Ek Gösterge Var Mı?

Yayınlanma tarihi:

SGK Girişi 1999 2000 2008 Arası Olanlara 2. EYT İle Erken Emeklilik Meclis'te Onaylandı

Milli Eğitim Bakanı Işıkhan, 3600 Ek Gösterge’nin en kısa sürede hayata geçirileceği müjdesini verdi. Bu düzenleme, birinci derece kamu çalışanları için önemli bir gelişme olarak bekleniyor. Meclis’ten geçmesiyle birlikte Torba Yasada yer alması beklenen 3600 Ek Gösterge, kimlere ve ne zaman uygulanacak?

Milli Eğitim Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları, birinci derece kamu çalışanlarının heyecanla beklediği 3600 Ek Gösterge’nin yakın zamanda yürürlüğe gireceği beklentisini artırdı. Bu düzenleme, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlileri gibi birinci dereceye yükselen kamu çalışanlarını kapsıyor.

Torba Yasa’nın içinde yer alacak olan 3600 Ek Gösterge düzenlemesi, kamu çalışanlarının maaşlarında, emekli aylıklarında ve ikramiyelerinde önemli bir artış sağlayacak. Bu düzenleme, özellikle birinci derece kamu çalışanlarının maaşlarında belirgin bir iyileşme sağlayacak.

Meclis’ten geçmesi beklenen Torba Yasada 3600 Ek Gösterge’nin yer almasıyla birlikte, birinci derece kamu çalışanlarının emeklilik maaşlarına ve ikramiyelerine etkisi büyük olacak. Bu düzenlemeyle birlikte 5,3 milyon kamu çalışanı ve emeklisi olumlu yönde etkilenecek.

Son olarak, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bakan Işıkhan ile görüşerek 3600 Ek Gösterge’nin ivedilikle hayata geçirilmesini talep etti. Bu talep, birinci dereceye yükselen kamu çalışanlarının beklentilerini karşılamak adına önem taşıyor.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla