Connect with us

EĞİTİM

2024 YKS SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI! Sınav Yeri ve Salonunu Sorgulayın!

2024 YKS SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI! Sınav Yeri ve Salonunu Sorgulayın!

Yayınlanma tarihi:

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için sınav giriş belgeleri artık erişime açıldı mı? Bu yıl 81 ildeki üniversitelere yerleşecek adaylar için kritik bir adım olan YKS sınavı için geri sayım başladı. Ancak sınav giriş yerleri ve diğer detaylar henüz açıklanmadı. İşte sınavla ilgili merak edilenler ve detaylar…

2024 YKS Sınavı: Tarih ve Sorgulama Yöntemi

Lise son sınıf öğrencileri ve mezunlar, YKS sınavına yönelik hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Sınav giriş yerleri ve diğer bilgiler, genellikle sınavdan yaklaşık 10 gün önce ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanır. Bu bilgilere ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve adaya özel belirlenmiş şifre ile erişim sağlanabilir.

2024 YKS sınavı TYT oturumuyla 8 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve 9 Haziran Pazar günü AYT ve YDT oturumları ile sona erecek. Sınav gününde renkli ya da siyah beyaz olarak alınacak sınav giriş belgesi, kimlik belgesi ile birlikte adayların yanında bulunmalıdır.

Sınav hazırlıklarınızı tamamlarken sınav bilgilerini de yakından takip etmeyi unutmayın. Güncel haberler ve duyurular için ÖSYM’nin resmi internet sitesini düzenli olarak kontrol edebilirsiniz.

Bizi takip edin:

Google Play'den alın Google News Twitter
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla