Connect with us

EKONOMİ

2024 için Emekli Maaşlarına Zam Açıklaması AK Parti’den Geldi: 2024’e zamlı gireceğiz…

Yayınlanma tarihi:

2024 için Emekli Maaşlarına Zam Açıklaması AK Parti'den Geldi: 2024'e zamlı gireceğiz...

Milyonlarca emekli, emekli maaşlarına yapılacak zam haberini beklerken, AK Parti’den önemli bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamalarıyla zammın Ocak ayına ertelendiği söylentileri dolaşırken, AK Parti’den gelen son açıklama Ocak ayını işaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Bitlis’te düzenlenen “2023 Şehir Buluşmaları” toplantısında konuştu. Akbaşoğlu, pandemi sürecinin özellikle gıda ve enerji tedarik zincirlerinde sıkıntılara yol açtığını ve Türkiye’nin de bundan etkilendiğini belirtti. Konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye, yaşadığı enflasyon baskısını ve ekonomik dalgalanmaların olumsuz etkilerini orta vadeli programla aşacaktır. Bu çerçevede, özellikle emeklilerimizin de aralarında bulunduğu toplumun her kesimine yakın bir zamanda olumlu etkiler sağlayacağız. 2024 yılına, alım gücünü daha da artırmış olarak gireceğiz. Geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır.”

Milyonlarca emekli, Ocak ayına kadar beklemek zorunda kalacak gibi görünüyor, ancak AK Parti’nin bu olumlu açıklaması emeklilere umut verdi. Emekli maaşlarına yapılacak olan zam miktarı ve detayları ise daha sonraki açıklamalarla netleşecek gibi görünüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla