Connect with us

TÜRKİYE

7550 TL ve üstü maaş alan EMEKLİLERE müjde! IBAN numarasına 10.000 TL ödeme

Yayınlanma tarihi:

Emeklilere yeni destek! 16 milyon emekliye 10.000 TL ek ödeme! Haftaya olumlu bir başlangıç yapan 16 milyon emekli için büyük bir sürprizle karşılaştı. Emekli maaşı 7550 TL ve üzeri olan vatandaşlar için IBAN numaralarına doğrudan 10.000 TL ek ödeme yapılacak.

Emekliler için müjdeli haber geldi. Son dönemde 16 milyon emekliye ulaşan sayı, EYT yasasıyla birlikte artış gösterdi. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon teklifleri de bu sayıyı göz önünde bulundurarak arttı. Özellikle Temmuz ayında gerçekleşen emekli maaş zammı sonrasında bankaların emeklilere yönelik kampanyalarında bir canlanma yaşandı. Bu kapsamda, haftanın ilk gününde SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri için 10.000 TL’lik ek ödeme duyurusu yapıldı.

Temmuz’da gerçekleştirilen %25’lik maaş zammı sonrasında bankalar arasında promosyon rekabeti de başladı. Birçok banka emekli maaşını kendi bankasından almak isteyen müşterilere cazip promosyon teklifleri sunmaya başladı. İşte Ağustos ayı için güncellenen banka promosyon miktarları:

ING: Aylık gelire göre değişen promosyon miktarlarıyla dikkat çekiyor. 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara 8.500 TL’ye kadar promosyon sunuyor.

Yapı Kredi: 1-31 Ağustos tarihleri arasında, emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi’den alacak olanlara 9.000 TL’ye kadar nakit promosyon fırsatı sunuluyor.

İş Bankası: Yeni emekli maaş müşterileri ve mevcut müşterilerine cazip promosyon teklifleriyle öne çıkıyor.

Akbank: Emekli maaşını Akbank’tan alanlara 10.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuluyor.

Ziraat Bankası: Emekli maaşı miktarına göre değişken promosyonlar sunuyor.

Denizbank: Farklı maaş aralıklarına özel promosyon miktarlarıyla dikkat çekiyor.

Garanti BBVA: 10.000 TL’ye kadar maaş alanlara 6.750 TL’ye kadar promosyon teklifi sunuyor.

Bu promosyonlar yalnızca Ağustos ayı için geçerli. Emekliler, bankaların mobil ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ya da şubelerine giderek başvuruda bulunabilirler. Bu özel fırsattan yararlanmak isteyen emeklilerin Ağustos sonuna kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla