Connect with us

TÜRKİYE

1500 TL Ek Ödeme İçin Son 10 Gün! Asgari Ücretlilere ve Emeklilere Müjde

Yayınlanma tarihi:

1500 TL Ek Ödeme İçin Son 10 Gün! Asgari Ücretlilere ve Emeklilere Müjde

Ülkemizin milyonlarca asgari ücretli çalışanı ve emeklisi için müjdeli haber geldi. Asgari ücretli çalışanlar ve emeklilere, koşulsuz ve şartsız olarak verilecek olan 1500 TL ek ödeme için geri sayım başladı. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu fırsatı kaçırmayın!

Sabah saatlerinde yapılan açıklama ile asgari ücretli çalışanlar ve emekliler için ek ödeme müjdesi geldi. Bu ödeme, tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak sunulacak ve 1.500 TL olarak belirlendi. Fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen başvuru yaparak bu ödemeden yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası’ndan 1500 TL Ek Ödeme Kampanyası Başlıyor

Ziraat Bankası, asgari ücretli çalışanlar ve emekliler için heyecan verici bir kampanya başlatıyor. Ziraat Bankası müşterileri için sunulan bu kampanya ile 1.500 TL ek ödeme desteği sağlanacak. Kampanyaya katılmak için herhangi bir koşul veya şart aranmayacak. Başvurular başladı ve son başvuru tarihi Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Bu tarihe kadar başvuru yapanlar, ek ödeme alma hakkını elde edecekler.

Ziraat Bankası Kampanya Detayları

Kampanya, 4 Ekim tarihinde başladı ve Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Ziraat Bankası Bankkart’a sahip olmaları gerekmektedir. Banka, kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden açıklamıştır.

Katılım Koşulları

Ziraat Bankası müşterileri, tek seferde Bankkart’ları ile yapacakları 400 TL ve üzeri peşin veya taksitli otobüs bileti alışverişleri için 150 TL ek ödeme kazanacaklar. Ayrıca, tek seferde 10.000 TL ve üzeri yurt içi otel hizmeti satın alanlar da Ziraat Bankası’ndan 1500 TL ek ödeme kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Ziraat Bankası’nın yeni kampanyasına katılmak için Ziraat Bankası müşterisi olmanız ve Bankkart sahibi olmanız gerekiyor. Katılım için bankkart mobil, bankkart.com.tr ve SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Kazandığınız Bankkart Liralarını ise Kasım ayından itibaren kullanabilirsiniz.

Son 10 gün! Bu fırsatı kaçırmayın, asgari ücretlilere ve emeklilere özel bu ek ödeme fırsatını değerlendirin!

BENZERİ HABERLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN SONGELİSME.COM’UN BİLDİRİMLERİNİ AÇIN VE ABONE OLUN

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement