Connect with us

EKONOMİ

3600 Ek Gösterge Meclis’e Geliyor! Bakan Işıkhan’dan Müjde!

Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Yayınlanma tarihi:

Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Bakan Işıkhan’ın son açıklamalarına göre, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili önemli adımlar atıldı. İşte son gelişmeler:

3600 Ek Gösterge Müjdesi: Bakan Vedat Işıkhan, 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giren 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili müjdeli haberi verdi. Bu düzenlemeyle, çalışan ve emekli 5,3 milyon kamu personelinin ek göstergeleri yeniden belirlenecek.

Son Durum: TBMM Genel Kurulu’nda çalışma hayatını ilgilendiren düzenlemeler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Gözler 3600 ek gösterge düzenlemesine çevrildi. Ek göstergenin, Torba Yasa içerisinde yer alması bekleniyor.

Memurlara Ek Gösterge: Düzenleme kapsamında, birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilecek. Bu düzenleme, memurların emekli aylıklarını ve ikramiyelerini de yükseltecek.

3600 Ek Gösterge Nedir? Ek gösterge rakamları, memurların aylık maaşları, emekli olduktan sonra alacakları aylıkların ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde önemli rol oynar. 3600 ek göstergesi olan bir memur, daha yüksek maaş ve emeklilik haklarına sahip olabilir.

Sonuç olarak, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor ve kamu çalışanlarının bu konudaki beklentileri yakından takip ediliyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla