Connect with us

EKONOMİ

2024 Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

2024 Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Yayınlanma tarihi:

Emekli aylığı alan vatandaşlar için beklenen müjdeli haber geldi: Kurban Bayramı ikramiyesi! Bu yılın Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri, herkesin merakla beklediği bir konu haline geldi.

Kurban Bayramı arefesi, 15 Haziran gününe denk geliyor ve bayram günleri ise 16-19 tarihleri arasında kutlanacak. Emekli bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi de bu yaklaşan bayrama göre şekilleniyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da emekli ikramiyesinin erken yatması umuduyla bekleyen birçok kişi bulunuyor. Ramazan Bayramı’nda yapılan ödemelerde olduğu gibi, emekli ikramiyesi ödemelerinin de erken yapılması bekleniyor.

Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılmıştı. Bu yıl da benzer bir süreç yaşanması ve emekli ikramiyesinin Kurban Bayramı’ndan önce ödenmesi bekleniyor.

SSK (4A) kapsamında gelir ve maaş alanlar, her ayın 17-26’sı arasında ödemelerini alırken, Bağ-Kur (4B) kapsamındaki emekliler ise her ayın 25-28 arasında maaşlarını alıyorlar. Bu çerçevede, Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ödeme tarihleri de bu sürecin içinde değerlendiriliyor.

Bu yılın Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri ile ilgili resmi açıklamaların yakın zamanda yapılması bekleniyor. Emekliler, bu konuda resmi duyuruları takip ederek ödeme tarihlerini önceden öğrenebilirler.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla