Connect with us

TÜM HABERLER

2000 sonrası SGK’lılardan hükümete çağrı! “Adalet İstiyoruz”

Yayınlanma tarihi:

2000 sonrası SGK’lılardan hükümete çağrı! “Adalet İstiyoruz”

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), Eskişehir şehrinde emeklilik konusunda adaletin sağlanmasını talep eden bir çağrıda bulundu. Hamamyolu’nda bir stant açan dernek üyeleri, emeklilik adaleti için destek talep etti.

“Emeklilikte Adalet İstiyoruz”
EMADDER Eskişehir Temsilcisi Süleyman Yamak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Derneğimiz, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hareketinin ardından emeklilik konusunda adaletsizliğe uğrayanlar adına bir çağrıda bulunuyor. 1999 yılından sonra sigorta başlangıcı olanların kademeli olarak emekli olmalarını istiyoruz. Biz, aynı yaş grubundaki diğer emeklilerden daha fazla prim gününe sahip olmamıza rağmen, 8 bin ila 8 bin 500 gün primle emekli olamayan 1999 sonrası sigortalı emekçileriz” dedi.

Hakkımızı Savunuyoruz
Yamak, “Stant, bu pazar ve önümüzdeki pazar günleri açık olacak. Ancak ilerleyen süreçteki planımız, seçim dönemine kadar her pazar sahada broşür dağıtarak, stantlarla hakkımızı arayarak, üye sayımızı artırarak, sosyal medya platformlarında yer alarak ve ilgili bakanın torba yasada bize de yer vermesini sağlamak” şeklinde ifade etti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla