Güvenlik

Torununu kaçırdığı iddia edilen dede: Kendi rızalarıyla bize teslim ettiler

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 31 Ekimde saat 22.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Eti Caddesinde Özgür (23) ve Melike Sıla Coşkun (20) çiftinin evinde meydana geldi. Hacer (45) ve Muhsin Coşkun çifti ile akrabaları Muazzez D. (32), iddiaya göre; 2nci çocuğuna hamile olan gelin Melike Sıla Coşkunu darbedip, Muhsin bebeği alarak evden ayrıldı. Çocuğundan haber alamayan Melike Sıla Coşkun, polise şikayetçi oldu. Şikayet sonrası polis ekipleri, Hacer ve Muhsin Coşkunun evine gittiğinde, kimseyi bulamadı. Muhsin bebeğin bulunması için çalışma başlatıldı. Özgür ve Melike Sıla Coşkun, çocuklarının bulunması için ayrıca kayıp ilanı bastırdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

DEDE SAVCILIĞA GİDİP, BEBEĞİN YERİNİ SÖYLEDİ

Muhsin Coşkun, 8 Kasımda savcılığa gelerek, bebeğin kayınbiraderinin Eskişehirdeki evinde olduğunu belirtti. Ardından Muhsin bebek, Eskişehirden getirilerek Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliğine teslim edildi. Savcılık talimatı ile bebek, annesine teslim edildi. Muhsin Coşkun, torununu kaçırdıkları iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

ANNE ŞİKAYETTEN VAZGEÇMEDİ

Coşkun, “Olayın olduğu akşam, eşim ve 1 akrabamız ile birlikte oğlum ve gelinimin evine gittik. Burada herhangi bir tartışma, darp, vesaire söz konusu olmadı. Kendi rızalarıyla çocuğu bize teslim ettiler. Torunumun doğduğu günden itibaren tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum. O akşam da Bizim 2nci çocuğumuz olacak, belirli bir zaman siz bakın dediler ve çocuğun çantasını dahi hazırlayıp, kendileri bize verdiler. Çocuğu kaçırmamız söz konusu değildir” dedi. Melike Sıla Coşkunun şikayetinden vazgeçmediği, adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version