Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

TOKAT – Kazada yaralanan Başkan Yazıcıoğlu taburcu edildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÇORUMda geçirdiği trafik kazası sonucu göğüs kemiğinde kırık tespit edilen Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, tedavisi sonrası taburcu edildi.

Kaza, 2 gün önce akşam saatlerinde Çorumun Sungurlu ilçesi Gökçam köyü mevkisi Sungurlu-Alaca yolunun 21inci kilometresinde meydana geldi. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlunun içinde bulunduğu 60 TB 001 plakalı makam aracı ile 06 DNV 364 plakalı TIR, 16 JHD 44 plakalı otomobil ve 06 DKU 938 plakalı hafif ticari araç, yol üzerinde çarpıştı. Kazada Başkan Yazıcıoğlu ile diğer araçlardaki Ömür Rana Üngör, Ayşe Güler, Pehlül Aydoğan, Mehmet Aydoğan, Zeykir Aydoğan ve Murat Ünalmış, yaralandı.

GÖĞÜS KEMİĞİNDE KIRIK OLUŞTU

İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan 7 kişi, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başkan Yazıcıoğlu, buradan Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kontrollerde, Yazıcıoğlunun göğüs kemiğinde kırık tespit edildi. Yazıcıoğlu, buradan da gece saatlerinde tedavisi için Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

HEPSİNE MİNNETTARIM

Başkan Yazıcıoğlu, bu sabah tedavisinin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında gazetecilere konuşan Başkan Yazıcıoğlu, Bir trafik kazası atlattık, talihsiz bir olay. Ama en çok sevindiren taraf hem bizim arkadaşlarımıza bir şey olmaması hem de karşı tarafa ciddi bir zarar gelmemesi. Sağlık çalışanlarımızdan devlet yetkililerimize kadar herkes bizimle çok yakından ilgilendi. İlk olarak Sungurlu Devlet Hastanesine gittik. Orada doktorlarımız ve personel büyük bir özveriyle çalıştı. Sungurlu Belediye Başkanımıza, Çorum Valimize, milletvekillerimize ve tüm ilgililere çok teşekkür ediyorum. Sonrasında Tokata sevk edilmek istedim. Burada da Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesindeki tüm kadro büyük bir destek oldu. Hepsine minnettarım’’ dedi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIK

Kaza anını anlatan Başkan Yazıcıoğlu, Net hatırlamamakla birlikte sollama esnasında bir araçla kafa kafaya çarpıştık. Araçtan çıktıktan sonra ikinci bir araç da kazaya dahil oldu. Çok şükür ki ciddi bir can kaybı ya da hayati tehlike olmadı. Olay anında telefonla bir şeyler okuyordum, dalgınlık olmuş olabilir. Rabbim bizi korudu. Kazayı atlatmamıza yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.

Haber-Kamera Fatih YILMAZ TOKAT,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir