Türkiye

TEKİRDAĞ – Dükkana çarpan TIR’ın şoförü yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TEKİRDAĞın Çorlu ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü yitirdiği TIR, boş dükkana çarptı. Sürücü Turhan Göçmenin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, Hatipler Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde meydana geldi. Turhan Göçmenin kontrolünü yitirdiği B 4409HT Bulgaristan plakalı TIR, karşı şeride geçip otomobile, ardından da 5 katlı binanın giriş katındaki boş dükkana çarptı. Göçmenin yaralandığı kazayı, yanındaki eşi ise yara almadan atlattı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Turhan Göçmen, Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında TIRın çarptığı dükkanın yanındaki pastanede olan Mustafa Umutbaş, “TIRın ileriden geldiğini görünce park edeceğini zannettim. Yavaş geliyordu, TIR şoförünün evi de buradaymış. Sonra durmadan gelip benim arabama çarptı. Sonra da kahvaltı yaptığım pastanenin yanındaki dükkana girdi” dedi.

Bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazaya ilişkin polisin incelemesi sürüyor.

HABER: Mehmet YİRUN-Mehmetcan ARSLAN/ÇORLU (Tekirdağ), –

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version