Türkiye

Sivas’ta liseli öğrenciler şehit mezarlarının bakımını yaptı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SİVASta lise öğrencileri Çanakkale Zaferinin 110uncu yıl dönümü dolayısıyla garnizon şehitliğini ziyaret ederek çevre temizliği ve mezarların bakımını yaptı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 110uncu yıl dönümü dolayısıyla Yukarı Tekke Mezarlığındaki Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. 1994 yılında Şırnakta teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Üsteğmen Cemalettin Yılmazın adını taşıyan okulun öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte garnizon şehitliğindeki şehit mezarlarının bakımı yaptı. Şehitliğinin çevresini temizleyen öğrenciler, mezar taşlarındaki Türk bayraklarını da düzeltti. Öğrenciler daha sonra şehit mezarlarına karanfil bırakarak, dua etti.

Haber: Uğur YİĞİT/SİVAS,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version