Türkiye

Siirt’te motosiklet kazasında hayatını kaybeden astsubay, Bursa’da toprağa verildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Siirt 3üncü Komando Tugayı Komutanlığında görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Mücahit Beyhan, önceki akşam kullandığı motosiklet ile kaza yaptı. Yaralanan Beyhan, kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Astsubay Kıdemli Çavuş Mücahit Beyhanın cenazesi dün, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde yapılan askeri törenin ardından memleketi Bursaya gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bekar olan Astsubay Kıdemli Çavuş Mücahit Beyhan’ın Türk Bayrağına sarılı cenazesi bugün öğlende Karacabey ilçesine bağlı Beylik Mahallesindeki camiye getirildi. Burada yapılan törene, Karacabey Kaymakamı Hakan Kafkas, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Yağmur, ailesi, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından Astsubay Kıdemli Çavuş Mücahit Beyhan, mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version