Tüm Haberler

SİİRT – Şırnak ve Siirt’te kar yağışı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ŞIRNAK’ın Beytüşşebap ilçesi ile Siirt’in Baykan ve Eruh ilçelerine bağlı 11 köy yolu, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla 10 köy yolu ulaşıma açıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yağışla birlikte Beytüşşebap ilçesine bağlı Dağaltı, Çığlıca ve Mezra köylerinin yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmasıyla Dağaltı ve Çığlıca köy yolları ulaşıma açıldı. Diğer köy yolunun açılması için çalışma sürüyor.

Siirt’in Baykan ve Eruh ilçelerinde de gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yağışla birlikte Baykanda 2, Eruh ilçesinde de 6 olmak üzere toplam 8 köyü yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmasıyla köy yolları ulaşıma açıldı.

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,- Akif ÖZALP/SİİRT

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version