Türkiye
Şerife doktor oldu, babasıyla aynı hastanede çalışmaya başladı
9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Şerife Karaman, hemşire olan babası Şevket Karamanın 2011 yılından beri görev yaptığı Alaşehir Devlet Hastanesine atandı. Kızının ilk gününde onunla birlikte acil serviste görev yapan Şevket Karaman, büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Karaman, “2011 yılından beri Alaşehir Devlet Hastanesinde görev yapıyorum. Kızım 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirip doktor olduktan sonra, aynı hastanede, aynı serviste görev yapıyoruz. Bu benim için çok gurur verici, herkese nasip olsun inşallah. Duygular tarif edilmez, yaşanarak daha güzel. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Doktor Şerife Karaman ise “Bu sene 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Eylülde yapılan kurada Alaşehir Devlet Hastanesi çıktı. Babam 13 yıldır Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde çalışıyor. Tıp fakültesini kazandığımdan bu yana babamın yanına gelerek, nöbetlerde bir şeyler öğrenmek için ziyaretler gelirdim. O zamandan beri baba-kız olarak birlikte çalışmayı hep hayal ediyorduk. 6 yılın sonunda bu hayalimiz gerçek oldu. Çok güzel bir duygu. Tarif edilebilecek bir duygu değil. Birlikte çalışmak gerçekten çok güzel, umarım herkese böyle bir yaşamak, nasip olur” dedi.
Verilen hizmetten memnun kaldığını dile getiren Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine gelen hastalardan Süleyman Arı ise “Doktorum, çok iyi, çok memnunum” ifadelerini kullandı.