Sosyal medyada bizi takip edin

Tüm Haberler

Sancaktepe’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınların el emeği ürünlerinin sergileneceği ‘Kadın Emeği Sergisi’ Sarıgazi Demokrasi Caddesi’nde 7-9 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. 3 gün boyunca saat 17:00/21:00 saatleri arasında açık olacak sergide kadınların el emeği göz nuru ürünleri beğeniye sunulacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ayrıca Dr. Ayşe Kaşıkırık’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Kadın Emeği ve Çalışma Hayatında Eşitlik’ konulu panel düzenlendi.

SANCAKTEPE SAHNESİ’NDE FİLM GÖSTERİMİ

Sancaktepe Belediyesi’ne ait Sancaktepe Sahnesi’nde Kadınlar Gününe özel ‘Mutlu Bir Romanı Aşk Hikayesi’ isimli filmi gösterime sunuldu. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, kadınların her alanda aktif, özgür ve mutlu bir yaşam sürmeleri için çalıştıklarını belirtip tüm kadınların Sarıgazi Demokrasi Caddesi’nde kurulacak olan sergiye davet ederek “El emeği ürünler, keyifli sohbetler ve dayanışma ruhunun bir arada olacağı festivale tüm komşularımızı bekliyoruz” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir