Güvenlik

SAMSUN’da silahlı çatışma; 1 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SAMSUN’un Atakum ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, 19 Kasım saat 01.00 sıralarında Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. T.K. (50) ile oğlu A.K.’nin (20) sahibi olduğu iş yerine, bu sırada arkadaşı M.K. (50) ve N.A.C. (21) de varken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. İş yerinde oturanlar da karşılık verdi. Mermilerden biri N.A.C.’nin sağ bacağına isabet etti. Saldırganlar geldikleri araçla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan N.A.C., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastanede tedaviye alındı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, iş yerine 2, otomobile 2, eve 2 ve otobüs durağına 2 merminin isabet ettiğini, çok sayıda da boş kovan olduğunu tespit edildi.

Olayla ilgili, T.K., A.K. ve M.K. gözaltına alındı. Kaçan 3 şüphelinin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu arada, olayın daha önceden trafikte yaşanan bir tartışmadan kaynaklandığı öne sürüldü.

Haber-Kamera: Emre ÖNCEL/SAMSUN,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version