Güvenlik

Prizden yangın çıktı; 1’i çocuk 3 kişi dumandan etkilendi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Taşpazar Mahallesi 843üncü Sokaktaki 6 katlı binanın 6ncı katında saat 06.30 sıralarında oturma odasında kullanılan üçlü priz henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Uykudan uyanıp, evindeki dumanı fark eden Hüseyin Çevik (39), kızı Elif Nehir Çevik (7) ile Sümeyye Velioğulları’nı (33) alevler arasından dışarı çıkardı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler, alevlere müdahale edip, kısa sürede yangını söndürdü. Kulağından yaralanan ve dumandan etkilenen Hüseyin Çevik, “Biz uyurken üçlü prizden yangın çıkmış, yoğun duman soludum” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Hüseyin Çevik, Elif Nehir Çevik ve Sümeyye Velioğulları ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Evin bir odası kullanılamaz hale gelirken, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version