Ekonomi

Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt ve terminal operasyonlarının satın alımını tamamladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Petrol Ofisi Grubu CEOsu Mehmet Abbasoğlu yeni dönem için heyecanlı olduklarını belirterek “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını sektöre referans teşkil edecek ve Türkiyenin enerji geçişindeki hedeflerine hizmet edecek bir işlemle karşılamaktan ötürü çok mutluyuz. Toplam deneyimin iki asra yaklaştığı eşsiz bir ekosisteme erişiyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla sürdürülebilir kalkınmaya yönelik yatırımlar yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

bpnin Türkiyedeki akaryakıt operasyonlarının Petrol Ofisi Grubuna satışının hisse alım sözleşmesi 14 Kasım 2023te imzalanmış, Rekabet Kurumu onayı da 12 Eylül 2024te verilmişti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version