Güvenlik

Otobüs şoförü, bıçaklanan öğrenciyi hastaneye yetiştirdi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 6 Martta Bağlarbaşı Mahallesi Özbay Sokak’ta meydana geldi. Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi 9’uncu sınıf öğrencilerinden Ö.Ş.Ö. (17), olaydan 1 gün önce kavga ettiği, başka bir okulun öğrencisi olan H.M.M.nin bıçaklı saldırısına uğradı. H.M.M. kaçarken, okuluna 200 metre uzaklıkta saldırıya uğrayan Ö.Ş.Ö. duraktan halk otobüsüne bindi. Ö.Ş.Ö.nün yaralı olduğunu fark eden otobüs şoförü Gökhan Yeğe, aracını 1 kilometre uzaklıktaki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sürdü. Bu sırada yolculardan biri Ö.Ş.Ö.ye müdahale ederken, o anlar araç içi kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

GÖRÜR GÖRMEZ HASTANEYE YETİŞTİRMEK İSTEDİM

Halk otobüsü şoförü Gökhan Yeğe, durakta öğrencilerin kavga ettiğini gördüğünü belirterek, “Okul çıkış saatinde öğrencilerin durakta otobüse binmesini beklerken arbede yaşandı. Çocuklardan bir tanesi, otobüse binerken aksayarak bindi. Çocuğun ayağından kan aktığını gördüm. Görür görmez hastaneye yetiştirmek istedim ve yetiştirdim. Çocuk arabadan inerken bacağından çok kan akmıştı. İnşallah çocuğa bir şey olmamıştır” dedi. H.M.Mnin de arbede sırasında hafif yaralandığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version