Türkiye

Martı TAG kurucusu Öktem: Davayı kazandık

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Paylaşımlı yolculuk adı altında Oğuz Alper Öktemin kurduğu Martı TAG uygulaması, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan tarafından hukuksuz olduğu ve kapatılması gerekçesiyle mahkemeye verildi. Antalya Asliye 1. Ticaret Mahkemesinde görülen dava için Öktem ve Alkanın yanı sıra, çok sayıda taksici esnafı ve Martı TAG sürücüsü Antalya Adliyesi önünde bir araya geldi. Tarafların adliye önündeki bekleyişinde gerginlik yaşanmaması için çevik kuvvet ekibi iki grubu ayırarak arada set oluşturup dava sona erene kadar önlem aldı. Zaman zaman sözlü sataşmaların yaşandığı dava sürecinde Martı TAG sürücülerinden bazıları beraberlerinde getirdikleri çocukları, bazıları da köpeğiyle davanın sona ermesini bekledi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ÖKTEM: DAVAYI KAZANDIK

Davanın sona ermesinin ardından adliyeden koşarak çıkan Oğuz Alper Öktem, davayı kazandıklarını söyledi. Martı TAG sürücülerinin sevinçle karşıladığı Öktem, “Antalyada taksiciler odasının açtığı davada karar çıktı. Davayı biz kazandık. Hakim, İstanbulda bizim kazandığımız dava nedeniyle burada yargılamanın gerek olmadığına karar verdi. Martının önünde artık kanuni bir engel kalmadı. Herkese hayırlı olsun” diye konuştu. Öktemin kazandıklarını açıklamasının ardından Martı TAG sürücüleri sevinç çığlıkları attı. Adliye önünde bir süre sloganlar atan TAG sürücülerinden biri taşkınlık yaptığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İŞSİZDİM, MARTI TAG SÜRÜCÜSÜ OLDUM

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Martı TAG sürücülerinden Derya Demir, Antalyanın ilk Martı TAG kadın sürücüsü olduğunu söyledi. İşsiz kaldığı bir dönemde Martı TAG ile çalışmaya başladığını anlatan Demir, köpeği Asya ile ilgi odağı oldu. Demir, “Hem sürücülerden hem müşterilerimden güzel tepkiler alıyorum. İnsanlar daha rahat oluyor aracıma bindiklerinde. Onlara güvenli ve konforlu bir yolculuk sunuyorum. İşsiz kaldığım bir dönemde Martı TAG sürücüsü olmuştum ve iyi ki de tercih etmişim” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version