Spor

Manisa’da hayatını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın cenazesi hastane morguna kaldırıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Adanaspor’un, Manisa Futbol Kulübü ile oynadığı ve golsüz sonuçlanan karşılaşma öncesi otelde rahatsızlanan teknik direktörü Souleymane Bamba (Sol Bamba), ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırıldı. Önceki gün saat 15.00 sıralarında önce acil servise, daha sonra da yoğun bakıma alınan Sol Bambanın, dün sabah saatlerinde sağlık durumunda iyileşme gözlemlendi. Akşam saatlerinde tekrardan rahatsızlandığı öğrenilen Sol Bamba, yapılan müdahalelere rağmen saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Sol Bamba’nın cenazesinin, aktarmasız olarak Fildişi Sahili’ne götürülebilmesi için ülkeler arası diplomatik görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, hastane morgunda bekletilen cenazenin iki ülke arasındaki görüşmelerin ardından İzmir’den direkt uçakla Fildişi Sahili’ne götürüleceği bildirildi.

Öte yandan, 2021 yılında lenf kanserine yakalanan Sol Bambanın, 2024 yılında kanseri tamamen yendiği, hastalığının önceki gün nüksettiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version