Dünya

Macron: Hiçbir şey Gazze’deki sivil ölümlerini haklı gösteremez

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fas Meclisinde konuştu. İsrailin, Filistinlilere karşı saldırılarına değinen Macron, “Hiçbir şey Gazzedeki bu kadar çok sayıda sivil ölümünü haklı gösteremez. Gazzede ateşkes olması, İsrailli esirlerin serbest bırakılması, halkın korunması ve Gazze Şeridine insani yardımın ulaşması için sürekli çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Macron, Lübnanda ateşkes olması gerektiğini, bu konuda ABD ve diğer müttefikleriyle çalıştıklarını belirterek, Lübnan ile Gazzedeki saldırıları durdurmak için İsraile askeri ihracatın durdurulmasını talep ettiğini de aktardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version