Güvenlik

KÜTAHYA – Otomobili ile motosikletli gençlere çarpan sürücü gözyaşlarına boğuldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kütahyada otomobil ile çarpışan motosikletteki E.Ü. (17) ile B.İ. (16) yaralanırken, şoka giren N.Y. (26) isimli kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Dumlu Caddesinde meydana geldi. Caddede U dönüşü için manevra yapan N.Y.nin kullandığı 43 AET 316 plakalı otomobil, Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan E.Ü.nün kullandığı 43 AGF 327 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Devrilen motosikletten düşen sürücü ile arkasındaki arkadaşı B.İ. yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazanın ardından şoka giren otomobil sürücüsü gözyaşlarına boğuldu. Yaralılar ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version