Güvenlik

Kredi kartı ile hırsızlık yapan 2 kadın, bebekleri olduğu için ev hapsine çarptırıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İnegölün Yeni Mahalle ve Ertuğrulgazi Mahallesinde dün meydana gelen olayda, kredi kartıyla kapılarını açtıkları 4 eve giren 2 kadın hırsız, yaklaşık 200 bin TLlik ziynet eşyası ve 7 bin TL. çaldı. Hırsızlık yapılan evlerden parmak izi alıp güvenlik kamerası görüntülerini izleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin, Marziye İ. ve Yonca U. olduğunu belirledi. Çevrede önlem alan polisler hırsızlık şüphelisi 2 kadını yakaladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Güvenlik kamerası görüntülerinde rahat hareketleriyle dikkat çeken şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada çaldıkları ziynet eşyası ve paralar ele geçirildi. Eskişehirden hırsızlık için geldikleri öğrenilen Marziye İ. ve Yonca U. sorgulamalarının ardından bugün adliyeye çıkartıldı. Savcılık tarafından Hırsızlık suçlamasıyla nöbetçi mahkemeye çıkartılan kadın hırsızlar, 4 ve 6 aylık 2 bebekleri olduğu için ev hapsine çarptırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığınca başlandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version