Türkiye

Kocaeli’de kar yağışı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kocaelide sabah saatlerinde başlayan yağmur ve kar yağışı, öğle saatlerine doğru etkisini artırdı. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, belediye ve Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kocaeli Valiliği, yağışların öğleden sonra etkisini artıracağını duyurdu. Açıklamada, “12 Şubat Çarşamba öğle saatlerinden sonra il genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edilmektedir. Yağışların akşam saatlerinde örtü bırakması ve soğuk havanın etkisiyle buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Meydana gelebilecek; ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version