Spor

Karşıyaka başkansız kaldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sponsoru olan voleybol şubesinde maaş sıkıntısını aşan ancak basketbol ve futbol takımının acil ödemeleri için kaynak yaratması gereken Kaf-Kaf, 24 Aralıka kadar hem yönetim hem çözüm bulmak zorunda kalacak. Daha önce iki kez maaşları geciktiği için hafta boyunca antrenman boykotu yapıp kulübe ihtar çeken basketbol takımına 25 Kasımda ödenmesi gereken maaşlar camianın önemli isimleri ve Yaşar Ailesinin katkısıyla toplanıp takımın dağılmasının önüne geçilirken, 25 Aralıkta potaya yine 21 milyon TL civarında kaynak yaratılması gerekecek. Devre arasına girecek futbol takımı oyuncuları geciken peşinat taksitlerini bekliyor. Bu sezon futbol, basketbol ve voleybolda 3 takımıyla birden farklı liglerde zirve mücadelesi veren Karşıyaka, kaynak bulup takımların dağılmasının önüne geçmeye çalışacak.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

PINAR DÖNMEDİ, ADAY BULUNAMADI

Sezon başında takım kurulduktan sonra sürpriz bir şekilde en yüksek maliyetli şube olan basketbolun 26 yıldır sürdürdüğü isim sponsorluğundan ayrılan Pınarı geri dönmeye ikna edemeyen, başka sponsor da bulamayan Karşıyakada acil ödemeler, geçmişten gelen tarihi borç yükü ve yöneticilerin bireysel olarak sorumlu tutuldukları güncel vergi borçları yeni yönetim bulunmasını da zorlaştırıyor. Kaf-Kafta geçen sezon ortasından beri başkanlık yapıp kulüpten 60 milyon TLnin üzerinde temliksiz alacağı bulunan İlker Ergüllü ve eski başkanlardan Turgay Büyükkarcının adı potansiyel adaylar arasında geçerken, iki isim de mevcut tabloda göreve soyunmaya soğuk bakıyor. Eski yöneticilerden Mehmet Karala bir grubun başkanlık teklifi götürdüğü, uluslararası bir inşaat firmasının sponsorluğa getirilmeye çalışıldığı iddialar arasında.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAPTANLAR GİTTİ HAKAN DÖNDÜ

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

TFF 3üncü Lig 1inci Grupta puan tablosunda ikinci sırada yer almasına rağmen son 5 haftadaki kayıplarla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Karşıyakada takım kaptanları Cenk Ahmet ve Onur Akbaya devre arasına kadar izin verilirken, kadro dışı olan Hakan Barış ise affedildi. Anadolu Üniversitesi deplasmanında kırmızı kart görüp takımı eksik bırakan gurbetçi oyuncunun 3 maçlık cezası bitti. Takımla yeniden çalışmalara başlayacak Hakan, pazar günü Belediye Kütahyaspor maçında şans verilirse forma giyecek.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version