Türkiye

Karlıova’da kar kalınlığı 60 santimi buldu; 38 köy yolu ulaşıma kapandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bülent TEMİZ/KARLIOVA ( Bingöl)- BİNGÖLün Karlıova ilçesinde kar kalınlığı 60 santimetreyi buldu. İlçe merkezinde bazı dükkanlar açılmazken, 38 köy yolu ulaşıma kapandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İlçede yaklaşık bir haftadır etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 60 santimetreyi bulurken, bazı dükkanların hiç açılmadığı görüldü. Araçların üzeri karla kaplanırken, yağış nedeniyle 38 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolların yeniden açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Esnaf Cüneyt Gökçe, yılın 6 ayı ilçenin kar altında olduğunu belirterek, “Tipi, fırtına yollar kapalı. Çarşıda hiç kimse yok. Şu an kötü durumdayız” dedi.

İlçede yaşayan Bilal Bingöl ise “Bir haftadır kar yağışı devam ediyor. Hava durumu bir hafta daha karlı gösteriyor. Büyük ihtimalle bir hafta daha yine böyle olacak” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version