Güvenlik

Karaman – Husumetlisi ateş açtı, vücuduna 21 saçma isabet etti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KARAMANda Hakan Can V. husumetlisi Ahmet Burak C.nin aracına pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıya uğrayan Ahmet Burak C. yaralı halde aracı ile Karaman Eğitim Araştırma Hastanesine gitti. Hakan Can V. ve beraberindekiler ise kaçtı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, dün Çeltek Mahallesi Gufrani Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Burak C. aracıyla yolda seyrederken, daha önceden aralarında husumet bulunan Hakan Can V. ve beraberindekiler başka bir araçla Ahmet Burak C.nin aracının yanına yaklaşıp Pompalı tüfekle ateş açtı. Olayın ardından şüphelilerin içerisinde bulunduğu araç hızla kaçarken Ahmet Burak C.de yaralı halde aracını sürerek Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi. Burada tedaviye alınan Ahmet Burak C.nin vücudunun çeşitli yerlerine 21 saçma isabet ettiği hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olay yerinde ve hastane otoparkındaki çok sayıda kurşunun isabet ettiği araçta detaylı inceleme yaptı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor.

Haber- Kamera: Muammer ŞEN KARAMAN

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version