Güvenlik

İstediği yere götürmeyen taksiciyi bıçakladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün öğle saatlerinde Altındağ ilçesindeki bir taksi durağında meydana geldi. Yanında 2 çocuk ile taksi durağına gelen madde bağımlısı Yaprak A., taksici Salih Şenere Yenidoğan semtine gitmek istediğini ancak taksiyi bir süre orada bekleteceğini söyledi. Salih Şener ise gideceği yerde bekleyemeyeceğini belirterek, kadını ve çocukları araca almadı. Bunun üzerine taksici Şener ile Yaprak A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yaprak A., Şeneri karnından bıçakladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Şenerin tedavisi sürerken, polis ekipleri tarafından yakalanan Yaprak A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Taksici Şenerin şikayetçi olmadığı Yaprak A., çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Duraktaki şoförlerden Fahrettin Yağcı, “Müşteri olarak gelen bir bayan ve 2 çocuk araba beklerken arkadaşımızın yanına geliyorlar ve taksiye biniyorlar. Yenidoğana gidip geleceğiz diyorlar. Taksici de Götürürüm ama bekleyip alamam diyor. Ondan sonra tartışma çıkmış, arabayı tekmelemiş. Sonra içeri gelmiş, oturmuş, götüreceksin beni diye tartışmış. Genç 2 çocukla birlikte bıçaklamışlar. Arkadaşımız da buradan hastaneye, acil bölümüne gidiyor. Kadının çevresi tarafından hastanede darbediliyor. Burnu kırık bir şekilde müdahalesi devam ediyor. Tahminimce normal bir insan değil, bir şeyler içmiş olabilir” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version