Güvenlik

İstanbul – Mattia Minguzzi’nin saldırıya uğrayan mezarının çevresine güvenlik kamerası takıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kadıköy’de cinayete kurban giden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin Bahçelievler Osmaniye Mezarlığında bulunan mezarı, geçtiğimiz günlerde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı. Tahrip edilen mezar onarılırken, Minguzzi ailesinin talebi üzerine çevredeki ağaçların dalları budandı ve güvenlik kamerası takıldı. Mezarlıkta, Minguzzi ailesini tanımamalarına rağmen Mattia Ahmetin mezarını ziyaret eden bir çok kişinin olduğu görüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“OLAYIN BİR DAHA YAŞANMAMASI İÇİN”

Minguzziyi hiç tanımadığı halde ziyarete gelenlerden birisi olan İbrahim Yelboğa, “Birincisi ziyaret için, ikincisi de bu olayın bir daha yaşanmaması için geldim. Çünkü bu olay çok tehlikeli bir olay. Ahmet gibi binlerce çocuk dolaşıyor. Bu olayı yapanlar gibi de binlerce kişi dolaşıyor. Bunların önlenmesini istediğim için ziyarete geldim” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version