Türkiye

İstanbul – Kağıthane’de torbacılık yapan şüpheli Tuzla’da yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi ne yönelik çalışmalar kapsamında operasyon başlattı.Operayson kapsamında şüpheli M.İ.O.nun (35) Tuzla’da bulunan evinden getirdiği uyuşturucuyu Kağıthane’de sattığı tespit edildi. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra, 14 Ekim Pazartesi günü şüphelinin Tuzla Aydıntepe Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası yakalanan M.İ.O.’ nun Tehdit ve hakaret suçundan polis tarafından arandığı belirlenirken, Kişilerin huzur ve sükununu bozma ve Hırsızlık suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan M.İ.O. polis merkezine götürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

M.İ.O.’nun evinde yapılan aramalarda ise, 10 kök halinde 815 gram kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu, 2 hassas terazi, 2 cep telefonu, 6 şişe kimyasal sıvı, 2 PH düzenleyici sıvı, 2 nem ölçer cihaz ve çok sayıda şeffaf klipsli poşet ele geçirildi.M.İ.O., polis merkezindeki işlemlerinin ardından Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan çıkarıldığı mahkemece 15 Ekim Salı günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version