Dünya

İspanya, göç ve iltica anlaşmasının erken yürürlüğe girmesini isteyecek

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İspanyada son yıllarda endişe duyulan konuların başında yer alan göç, bugün İspanya Meclisi’nde tartışıldı. Başbakan Pedro Sanchez, konuşmasında, “Düzensiz göç ile mücadele, ABnin ortak sorumluluk ve destekleyici bir politika uygulamasıyla sağlanacak” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Sanchez, düzensiz göçmenlerin AB ülkelerine dağıtımını planlayan, geçen yıl İspanyanın AB dönem başkanlığında kabul edilen ve Haziran 2026da yürürlüğe girmesi öngörülen Göç ve İltica Anlaşmasının 2025 yazında yürürlüğe girmesini AB Komisyonu’ndan talep edeceğini belirtti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version