Güvenlik

HATAY – Otomobille çarpışan motosikletteki çift hayatını kaybetti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAYın Belen ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Mursel Elhatip (37) ile yanındaki eşi Serap Elhatip (35) hayatını kaybetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, dün akşam saatlerinde İskenderun-Antakya kara yolunda meydana geldi. Suriye uyruklu Mursel Elhatip yönetimindeki 31 MC 5031 plakalı motosiklet ile M.Y. yönetimindeki 31 EZ 111 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletteki Mursel Elhatip ve eşi Emine Elhasan yola savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çiftin kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı, uzun araç kuyruğu oluştu. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Çiftin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

Otomobilin sürücüsü M.Y. gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Haber: Ufuk AKTUĞ – Kamera: BELEN,(Hatay),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version