Spor

Göztepe’ye büyük şok

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SÜPER Lgde üst üste Fenerbahçe ve Alanyaspor maçlarını kaybeden Göztepe, bir kez daha sakatlık kabusu ile karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılılarda Alanyaspor müsabakasında sakatlanan stoper Koray Günter, Brezilyalı golcüler Juan ve Romulonun durumları netlik kazandı. Maçın 24üncü dakikasında yerini Ogün Bayraka bırakan Korayın sahalardan 2 ile 3 hafta uzak kalacağı bildirilirken, Juan ve Romulonun ise iyileşmesinin 4 haftayı bulacağı kaydedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Arka adalesinden sakatlanan Romulo, 46ncı dakikada yerini Emersonna bıraktı. Alanyaspor maçında penaltı kaçıran Juan 90 dakikayı çıkarsa da stattan sakat ayrıldı. Özellikle Juan ve Romulodan 1 ay aya yakın faydalanamayacak Göztepenin elinde yeni iyileşen Kubilay Kanatsızkuş ve Emersonn bulunuyor. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında önemli sınavlar verecek Göz-Gözde forvete kesin olarak takviye yapılacağı öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version