Spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Gönüllüler Günü’ne özel etkinlik

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı gönüllülüğün ilham veren gücünü kutlamak ve desteklemek için 5 Aralık Gönüllüler Günü’nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. ‘Gönüllülüğün Evrensel Gücü’ temasıyla İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda saat 14.00’te başlayacak etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak. Gönüllülüğün Türkiye’deki rolünü ve önemini vurgulayan Gönüllülük İyi Niyet Beyanı, Bakan Bak tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Türkiye’nin 81 ilinden gelen gençlerin yer alacağı etkinlikte, Gonulluyuzbiz.gov.tr’nin yeni kurumsal kimliğinin tanıtımı da yapılacak. Etkinlikte ayrıca medya, eğitim, çevre ve toplumsal dayanışma gibi temalarda gönüllülüğün gücü, alanında uzman konuşmacılar tarafından tartışılacak. Gönüllülüğün farklı alanlarda yarattığı etkileri göstermek için ilham verici hikayeler paylaşılacak.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version