Türkiye

Felçli koluna aldırmadan el işleri yapıp satıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Altınordu ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Günay Kılıç, 20 yıl rahatsızlanarak felç geçirdi. Sağ kolunu kullanamayan Kılıç, hastalığın ilk zamanlarında bulunduğu duruma alışmakta zorluk yaşadı. Bu durumu kabullenemeyen Kılıç, daha sonra evinde el işi yapmaya başladı. Tek eliyle yapmasına rağmen kendini geliştiren Kılıç, bu ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlamak istedi. Herhangi bir ücret almadan, kadınların el emeği ürünlerinin satışını yapmasını sağlayan ve pazar sorununu ortadan kaldıran El Emeği Çarşısına başvuran Kılıç, burada işlediği ürünleri satmaya başladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

YAPAMAM, EDEMEM, DEMEDİM

Günay Kılıç, “20 yıl önce felç geçirdim ve o günden bu yana sağ kolumu kullanamıyorum. Bu durum beni çok üzdü. İlk zamanlar hiçbir şey yapmak istemedim. Ailem ve komşularımın beni motive etmesi ile el işi yapmaya başladım. Yaptığım ürünleri de arkadaşlarım benden almaya başladı. Daha sonra yaptığım işleri daha da çok satabilirim diye düşünürken Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz hizmet veren El Emeği Çarşısı olduğunu öğrendim ve gelip başvurdum. Bunun üzerine El Emeği Çarşısında satış yapmaya başladım. Burada satış yaptıkça kazancım da müşterilerim de arttı. Tam bir aile ortamı. Bize bu imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yapamam, edemem demedim. Yaparım dedim ve yaptım” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version