Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Eski eşinin dedesini, boğazını bıçakla keserek öldürdü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Canikte yaşayan Aysun K. (42), dün saat 20.30 sıralarında polise giderek babası Sebahattin Coşarın maaşını çekmek için evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirtip, ihbarda bulundu. Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek Coşarın en son Emir Yarar ile görüldüğünü tespit etti. Yarar, anneannesinin evinde gözaltına alındı. Emir Yarar, sorgusunda Sebahattin Coşarı öldürdüğünü itiraf etti. Suç aleti bıçağa da el konulurken, Coşarın cansız bedeni Yararın babasının oturduğu evin bodrum katında bulundu. Boğazı kesilen Sebahattin Coşarın cesedi, otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığına götürüldü.

Diğer yandan bugün adliyeye sevk edilen Emir Yararın, Kasten yaralama, Tehdit ve Mala zarar verme gibi suçlardan 14 suç kaydı bulunduğu belirtildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Samsun'un Canik ilçesinde Emir Yarar (23), eski eşinin dedesi Sebahattin Coşar'ın (69) boğazını bıçakla kesti. Fotoğraf: Emre ÖNCEL/Samsun, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir