Türkiye

Emniyet teşkilatı üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabirdeki törene Demirtaşın yanı sıra Polis Akademisi Başkanı Murat Balcı, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, daire başkanları, öğretim üyeleri, polis müdürleri ve çok sayıda polis katıldı. Heyet, Aslanlı Yoldan yürüyerek Atatürkün mozolesine geldi. Demirtaşın mozoleye çelenk bırakmasının ardından, heyet saygı duruşunda bulundu. Beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesine geçen Demirtaş, Anıtkabir Özel Defterini imzalayarak, şunları yazdı:

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“Aziz Atatürk; ebediyete irtihalinizin 86ncı yıl dönümünde tüm teşkilatımızla birlikte manevi huzurunuzdayız. En büyük eserim dediğiniz Cumhuriyetimizin ve bağımsızlık ideallerinizin bekçileri olarak, her geçen gün derinleşen minnet ve gururla yolunuzda yürüyoruz. Türk polis teşkilatı olarak, emanetiniz Türkiye Cumhuriyetini yüceltmek, milletimizin huzurunu daim kılmak için aynı inanç ve adanmışlıkla çalışmaktayız. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetin korunması için hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına bağlı kalarak, toplumsal barış ve huzur yolunda sorumluluğumuzu bir an bile unutmuyoruz. Şanlı bayrağımızı, mukaddes değerlerimizi ve mirasınızı her türlü tehdit karşısında koruma azmiyle sürdürdüğümüz görevimiz, bu ülkenin en kutsal emanetidir. Biliniz ki Türk polis teşkilatı, emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyetini daha aydınlık yarınlara taşıma hedefinden asla taviz vermeyecektir. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da asil milletimizin huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruma sadakatimizi her daim sürdüreceğiz. Tarih boyunca gösterdiğimiz cesaret ve iradeyle; milletimize, devletimize ve mukaddes değerlerimize yönelik her türlü tehdit karşısında kararlı bir duruş sergileyeceğimizden şüpheniz olmasın. Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için gösterdiğiniz istikamet doğrultusunda, asil milletimizin yanında ve emrindeyiz. Ruhunuz şad olsun.”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version