Türkiye

Emine Erdoğan ve Olena Zelenska, Ukraynalı yetim çocukları ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İnsanlık, en çok da çocukları koruyabildiği zaman anlam kazanır. Ukrayna Devlet Başkanının değerli eşi Olena Zelenska Hanımefendi ile birlikte, ülkemizde misafir ettiğimiz Ukraynalı yetim çocuklarımızı Ankarada kaldıkları Çocuk Evinde ziyaret ettik. Üç yıldır Türkiyede huzur ve güven içinde eğitimlerine devam eden çocuklar, barışın mümkün olduğuna dair en büyük ilhamımız” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

BİR SORUMLULUK DEĞİL, İNSANLIK BORCU

Bugün, Türkiyede misafir ettikleri çocukların çoğunun Ukraynada yeni ailelerine kavuştuğunu öğrenmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Erdoğan, “Türkiye, mazlumun yanında durmayı, savaşın yaralarını sarmayı bir sorumluluk değil, insanlık borcu olarak görüyor. İnanıyoruz ki, her çocuğun hak ettiği tek gelecek; sevgiyle büyüdüğü, bilgiyle güçlendiği, umutla yaşadığı bir dünya. Bu anlamlı buluşmayı, insanlığın ortak emaneti yavrularımızın yarınlarını hep birlikte inşa etme kararlılığımızın bir nişanesi olarak görüyor ve Ukraynanın en kısa zamanda yeniden barış dolu günlere ulaşmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version