Güvenlik

‘Dur’ ihtarına uymayan hafif ticari aracın sürücüsü ters yöne girip, park halindeki araçlara çarptı; o anlar kamerada

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kazımdirik Mahallesi Küçükparkta meydana geldi. İddiaya göre, polis, Buca ilçesinde, şüphe üzerine 41 ALA 392 plakalı hafif ticari aracın sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Sürücü Y.Ö. polisin dur ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. Polis ile şüpheli arasında Buca ilçesinde başlayan takip, Bornova ilçesine kadar devam etti. Y.Ö., hafif ticari aracıyla ters yöne girerek, kaçışını sürdürdü. Y.Ö., park halindeki araçlara çarpması üzerine plis ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN ARANDIĞI BELİRLENDİ

Y.Ö.nün yapılan GBT kontrolünde, Cinsel saldırı suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Y.Ö.nün emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan Y.Ö.nün hafif ticari aracıyla ters yöne girip, ilerlediği ve bir süre sonra park halindeki araçlara çarpması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version