Türkiye

DİYARBAKIR’da terör operasyonunda 6 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPGye yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli, gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPGnin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik terör örgütü mensupları ile ilişki içinde bulunduğu ve yardım-yataklık ettiği değerlendirilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Silvan Komando Alay Komutanlığı ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 27 Kasımda 8 ayrı noktada düzenlenen eş zamanlı operasyonda H.M., M.C.E., A.Y., S.M., H.Ç., ve M.E.G. isimli 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 8 cep telefonu, 7 sim kartı, 1 kamera ve 1 hafıza kartı ele geçirildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haber- Kamera: Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version