Güvenlik

Diyarbakır merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon; 12 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, elebaşılığı F.P.nin yaptığı silahlı organize suç örgütünün, kent genelinde içlerinde yaşı küçük çocukların da olduğu kişilere uyuşturucu sattırdığını, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, yağma gibi birçok silahlı eylem gerçekleştirdiklerini, ticari anlaşmazlıklarda tahsilatçılık yaparak gelir sağladıklarını, mağdur ettikleri kişilerin şikayette bulunmamaları için tehdit ettiklerini, hakimiyet sağlamak amacıyla bölgedeki diğer suç örgütleri ile de defalarca silahlı çatışmaya girdiklerini, iş ve ikametlere yönelik silahlı eylemlerde bulunduklarını tespit etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

RUHSATSIZ TABANCA İLE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

F.P.nin de aralarında olduğu 21 şüpheli, Diyarbakır, Mersin ve Aydında belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı baskınlarla yakalandı. Aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu, 8 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından şüphelilerden 12si tutuklandı, 9u adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version