Güvenlik

Çalışmaya gittiği fındık bahçesinde cansız bedeni bulundu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, Karahasan Mahallesinde meydana geldi. Selahattin Çakır, dün sabah saatlerinde, fındık bahçesinde çalışmak üzere evinden ayrıldı. Saat 19.00a kadar evine dönmeyen Çakırın ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Arama çalışması başlatan ekipler, bu sabah, saat 09.30 sıralarında çevredeki fındık bahçesinde Selahattin Çakırın cansız bedenine ulaştı. Olay yerindeki ilk incelemelere göre, herhangi bir şüpheli durumun olmadığı, Çakırın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Çakırın evli ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version