Güvenlik

Bursa’da freni boşalan hafriyat kamyonu önce 2 araca, sonra da evin duvarına çarptı; 2 yaralı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, saat 15.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesinde meydana geldi. Ömer Demir (26) yönetimindeki 16 VL 567 plakalı Orhangazi Belediyesi’ne ait kamyonun, Fındıklı Yolu üzerinden rampa aşağı gittiği sırada, iddiaya göre freni boşaldı. Kamyon önce önünde seyir halinde bulunan Tacettin Tunçbilekin (55) kullandığı 16 S 7541 plakalı işçi servisine, ardından karşı yönden gelmekte olan Mustafa Cihan (35) yönetimindeki 16 M 8522 plakalı şehir içi yolcu taşıyan minibüse çarptı. Kamyon, Hamzalı Yolu Caddesi’nde kaldırımda park halinde bulunan otomobile, daha sonra da bir evin duvarına çarparak devrildi. Şoför Ömer Demir kamyonda sıkışırken, kazaya karışan minibüste bulunan bir yolcu da kırılan cam parçaları nedeniyle hafif yaralandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kamyonda sıkışan şoför itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla bulunduğu yerden kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Demirin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version